Narrowcasting

Narrowcasting uw persoonlijke kabelkrant via internet!

Narrowcasting is het leveren van informatie die gericht is op een bepaald publiek, op een geselecteerde locatie en tijdstip via digitale schermen, veelal op afstand aangestuurd met relevante visuele content. Narrowcasting gaat over schermen die opduiken in openbare ruimtes als winkels, cafés of restaurants. Bij Narrow- casting draait het er om de juiste boodschap, op het juiste moment, bij de juiste doelgroep te brengen.

 
Er is veel mogelijk met narrowcasting. Van diapresentaties tot reclame. Zo kunnen er van te voren ingerichte presentaties worden getoond. Narrowcasting biedt u uw eigen TV-kanaal om gericht klanten te bereiken. U hoeft alleen nog maar na te denken over wat er op het scherm komt.
 
Via een gebruiksvriendelijk online beheersysteem kunt u zelf uitzendingen in uw eigen huisstijl samenstellen en aanpassen zo vaak en wanneer u dat wilt.

In de bibliotheek van het beheersysteem zijn professionele voorbeelden en mooie foto’s etc. beschikbaar. U kunt die gebruiken om uw presentatie vorm te geven, uiteraard kunt u ook eigen beeldmateriaal gebruiken. U bepaalt dus altijd zelf wat u wilt tonen en houdt controle over de inhoud.

Ga naar onze website van narrowcasting

   Rate us